100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

680 produse

Pantofi Pinko – moda italiană la îndemână

Când vine vorba de modă, italienii își au locul lor binemeritat pe podium. Moda italiană devine una consacrată, iar nume cunoscute își fac simțită prezența pe piața internațională cu articole de excepție, de o calitate deosebită și într-un stil la modă care se impune într-un mod unic. Pinko este unul dintre aceste nume care reușește să își facă simțită prezența în lumea modei prin articolele deosebite în ceea ce privește calitatea și stilul. Modelele de pantofi Pinko pe care îi poți găsi și în oferta Ariss-euShops sunt deosebite, pantofi de calitate într-un stil unic, în tendințe. Sneakers Pinko realizați din piele naturală, într-un stil șic urban, în culori subtile și tonuri de pastel sau neon, aceasta ar putea fi alegerea ideală pe care o poți face atunci când ai nevoie de confort în purtare cu fiecare ocazie.

Genți Pinko - creează stilizările perfecte

Poți asorta articolele de încălțăminte și accesoriile Pinko la numeroase tipuri de ținute, în stiluri diverse. Clasic, casual, elegant sau de ocazie, oricare ar fi modul în care dorești să porți articolele Pinko, vei găsi soluția perfectă. Poți alege genți de mână Pinko pe care să le porți alături de ținute elegante, de ocazie – rochii sau costume elegante, pantofi cu toc sau pantofi Pinko de damă în stilul preferat sau poți alege o geantă de mână Pinko neagră pe care să o asortezi la ținutele casual potrivite pentru activitățile de zi cu zi. Cu o geantă de mână Pinko albă poți face față și ocaziilor deosebite în care dorești să combini stiluri, nuanțe sau culori, aceasta oferind echilibrul perfect în orice situație. Detaliile strălucitoare pe care le poți găsi la modelele de genți Pinko oferă un plus de atracție, de eleganță și de rafinament acestora, iar asortarea cu o pereche de botine sau de cizme potrivită se poate face cu ușurință având în vedere stilul inconfundabil al articolelor create sub semnătura unui brand de renume – Pinko.

Ieși în evidență din mulțime cu curele și genți Pinko

Pe lângă modelele diverse de pantofi pe care le poți alege pentru a fi elegantă sau pur și simplu pentru a te simți confortabil, ai posibilitatea de a alege și din mulțimea de modele de curele și genți Pinko pe acelea care îți pot completa ținutele în mod inedit. Poți asorta unul dintre modelele de curele Pinko la geanta preferată aleasă sau poți alege să faci combinații inedite de culori și stiluri, astfel încât să oferi o notă personalizată ținutelor tale. Cu accesoriile de acest fel poți ieși în evidență în cel mai plăcut mod, pentru că stilizările cu geantă de mână Pinko sunt unele garantate – stilul inconfundabil Pinko oferit de eleganța și de calitatea desăvârșită a materialelor utilizate, precum și de finisajele deosebite și de designul atractiv.

Pinko - întrebări frecvente

Pinko - ce este această companie?

Companie italiană, Pinko este unul dintre cele mai cunoscute branduri de articole de încălțăminte și accesorii pe care moda italiană le-a oferit clienților de pretutindeni. Calitatea desăvârșită, aspectul la modă și nota sublimă de eleganță sunt atributele care caracterizează acest brand renumit.

Geantă de mână Pinko - cum să depistezi un fals?

Depistarea unei genți de mână false care poartă, totuși, semnătura Pinko este ușor de făcut. În primul rând, este vorba de o calitate deosebită a materialelor, pe care o recunoști cu ușurință, dar și de o calitate excepțională a finisajelor pe care le au articolele Pinko. Genți sau curele, pantofi sau alte accesorii, Pinko pune în toate stilul propriu inconfundabil cu care și-a obișnuit clienții de atâta timp.