100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

624 produse

Pantofi de trekking CMP - pentru sarcini speciale

De la cele mai line trasee la cele mai provocatoare, pantofii de trekking CMP sunt ideali pentru excursiile tale înafara orașului. În fiecare activitate desfășurată în aer liber, aderența și confortul sunt fundamentale, motiv pentru care pantofii CMP sunt proiectați și fabricați cu cea mai mare grijă, din materiale certificate atent selecționate, prin tehnologii exclusive și soluții de ultimă generație. O pereche de trekkings CMP te va însoți cu fiecare pas în aventurile tale și-ți va face fiecare traseu cât mai plăcut cu putință. Cauți o nouă pereche trekkings care să-ți ducă aventurile în aer liber la următorul nivel? Descoperă colecția de trekkings CMP de pe Epantofi.ro, concepută pentru cei care iubesc natura și abia așteaptă să o descopere! Îți garantăm că nu vei găsi nicăieri altundeva o pereche pantofi de trekking mai bună și că nu va mai trebui să-ți faci niciodată griji pentru confortul picioarelor tale în timp ce îi porți.

Trekkings CMP - confort pe cele mai solicitante trasee

Atât pantofii de trekking pentru femei, cât și pantofii de trekking pentru bărbați din colecția CMP sunt încălțări din piele de calitate superioară, ce oferă o excelentă rezistență la abraziune, impremeabilitate și durabilitate. Sunt ideale inclusiv pentru trasee de complexitate ridicată și teren accidentat. Există o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește pantofii CMP, de la pantofi de alergare ultra ușori până la pantofi de alpinism, ghete de drumeție sau pantofi de trekking. Alegerea unei perechi pantofi CMP depinde de destinația ta și de tipul traseului pe care ai de gând să-l abordezi. Pantofii de trekking de zi sunt modele ușoare, decupate, cu talpă intermediară flexibilă, ideale pentru drumețiile de o zi. Pentru călătorii de trekking de mai multe zile, ai nevoie de un model proiectat pentru sarcini mai dure, cu croială înaltă, care să-ți protejeze gleznele, oferind mai multă susținere și durabilitate.

Trekkings CMP pentru femei – o gamă largă de modele din care să alegi pe Epantofi.ro

Perfecți pentru mersul rapid și ușor, pantofii de trekking CMP pentru femei au o structură flexibilă care se adaptează terenului, pastrând în același timp stabilitatea și aderența. Cu un stil urban/outdoor, linia de trekkings de damă de la CMP este potrivită atât pentru mediul urban, dar și pentru a duce la bun sfârșit o zi petrecută pe trasee. Descoperă modelele de trekkings de damă pe care CMP le-a conceput pentru excursiile tale de o zi pe Epantofi.ro! Dacă îți dorești să îți petreci cea mai mare parte a vieții tale în natură, atunci CMP are pentru tine exact ceea ce ai nevoie. Pe Epantofi.ro nu vei găsi doar trekkings CMP frumoase, care dau bine în orice peisaj, ci și structuri incredibil de durabile, astfel încât picioarele tale să fie protejate oriunde vei merge. Cu o pereche de pantofi CMP nimic nu-ți va mai sta în cale atunci când vei dori să ieși afară și să te distrezi!

CMP – Întrebări frecvente

CMP – ce fel de companie este?

CMP este un brand tânăr și vibrant de îmbrăcăminte și încălțăminte sport deținut de Grupul F.lli Campagnolo, înființat în perioada postbelică de Maria Disegna și cei cinci fii ai săi: Andrea, Mario, Antonio, Silvano și Giorgio. Familia și-a folosit pasiunea și dăruirea pentru a lansa o companie care să poată produce echipamente de înaltă performanță. Au ales să se concentreze pe cercetare și inovare tehnologică, o abordare care a rămas pe primul loc în munca lor până în zilele noastre.

Ce înseamnă trekking?

Trekkingul este o activitate în aer liber care presupune să călătorești pe jos, mai mult de o zi. Este o formă de mers pe jos întreprinsă cu scopul specific de a explora și a te bucura de peisaj. Trekkingul poate fi o motivație, un angajament, un scop sau un obiectiv, un mod de a petrece și de a socializa.